Formålet med ‘’Nyttårmarsjen’’ er å bidra til aktivitet, fellesskap og bedre folkehelse i bygda, og vi håper derfor flest mulig har lyst å delta. Påmelding/registrering i BIL sitt klubbhus mellom kl 11.00 og 14.00 (start når det passer deg selv). Grunnet koronaen blir det ikke mulighet til å samles på klubbhuset denne gangen, kun registrering. Dersom været tillater det serveres kaffe, saft, klementiner og småkaker, ved ‘’Utstikkarn’’ og ved den nye gapahuken på Gaupset/Rydjartun.

Du starter turen der det passer best langs stien, men vi oppfordrer alle til å komme innom klubbhuset for å registrere seg slik at de blir med i trekningen av fine premier fra våre sponsorer.
Registrering koster kr 50,- pr person, familie kr 100,- barn under 12 år går gratis.
Vinnere vil bli trukket og kontaktet etter arrangementet. Inntekten fra deltakeravgiften går uavkortet til drift og videreutvikling av Elvastien.

I debutåret 2018 deltok 66 stk, i 2019 var det 100 stk - hvor mange klarer vi å 1.nyttårsdag?
Det er bare å utfordre naboer, venner og bekjente, så setter vi ny rekord!

VELKOMMEN!