• Servering og bålpanner ved Utstikkarn og gapahuken på Gaupset utgår får å unngå ansamling av folkemengder. Dette er etter anbefaling fra myndighetene.
  • Vi anmoder likevel flest mulig til å gjennomføre marsjen i løpet av 1.nyttårsdag til valgfritt tidspunkt, men for å delta i trekningen om premier, må du/dere registreres i tidsrommet kl. 10-14.30via mobiltelefon og bruk av QR-kode. På de fleste smarttelefoner løses dette ved å bruke kameraet på telefonen mot QR-koden. Derfra klikker du deg over i registreringsskjema og fyller inn obligatoriske felter og trykker ‘’Send’’.
    Du kan registrere flere personer i samme operasjon (f.eks. familie). QR-koden vil finnes flere steder, men det det holder at du registrerer deg på ett av disse stedene:
    - Infotavle ved Gammelbrua
    - Ved Utstikkarn
    - Ved Hengebrua
    - Ved gapahuken på Gaupset
  • Alle som melder seg på, deltar, og betaler deltakeravgift til Vipps 549259, er med i trekningen av fine premier.
    - 3 stk gavekort à kr 1000,- fra hhv BIL og Bygdalaget
    - Diverse effekter fra andre sponsorer

Vinnerne kontaktes og kunngjøres på BIL, Elvastien og Bygdalaget sine Facebooksider kort tid etter kl 151.nyttårsdag.

Tidligere år har været vært en utfordring, i år er det koronaen, men vi håper flest mulig stiller opp, ønsker hverandre godt nytt år og bidrar til at dette blir en positiv start på det nye året!