Grunnet koronaen må vi også dette året tilpasse opplegget iht myndighetenes restriksjoner, men vi ser ingen grunn til å avlyse arrangementet som vi nå kan kalle en årlig tradisjon.
Formålet med ‘’Nyttårrmarsjen’’ er å bidra til aktivitet, fellesskap og bedre folkehelse i bygda, og vi håper derfor flest mulig har lyst å delta. Tilbudet defineres som et lavterskeltilbud som skal passe alle uansett form eller figur.
Marsjen gjennomføres i løpet av 1.nyttårsdag til valgfritt tidspunkt, men for å delta i trekningen om premier, må du/dere registreres i tidsrommet kl. 10-14.30 via mobiltelefon og bruk av QR-kode. På de fleste smarttelefoner løses dette ved å bruke kameraet på telefonen mot QR-koden. Derfra klikker du deg over i registreringsskjema og fyller inn obligatoriske felter og trykker ‘’Send’’.
Du kan registrere flere personer i samme operasjon (f.eks. familie). QR-koden vil finnes flere steder, men det det holder at du registrerer deg på ett av disse stedene:
- Infotavle ved Gammelbrua
- Ved Utstikkarn
- Ved Hengebrua
- Ved gapahuken på Gaupset
Alle som melder seg på, deltar, og betaler deltakeravgift til Vipps 549259, er med i trekningen av fine premier.
- 2 stk gavekort à kr 1000,-, 2 stk gavekort kr 500,-
- Diverse effekter fra sponsorer
Vinnerne kontaktes og kunngjøres på BIL, Bygdalaget og Elvastien sine Facebooksider kort tid etter kl 15 på 1.nyttårsdag.
Det er bare å utfordre naboer, venner og bekjente, så setter vi ny deltakerrekord!