"Det er et av de best tilrettelagte friluftsområdene på Nordmøre", kan man lese i Tidens Krav sin dekning av saken 6. april.

Nettopp! Fursetfjellet, slik tilbudet fremstår i dag, er produkt av frivillig arbeid som en rekke personer har lagt ned gjennom Batnfjord IL, over mange år!

Per i dag er det Thomas Bjerkeset, Christian Dalen, Anne Marit Øksenvåg Johansen, Torgeir Hoem, Jon Kristian Sørvik og Ane Engelsvoll som står i spissen for ulike deler som til sammen er Batnfjord IL sitt vintertilbud og omdømme! Tråkkemaskina, skitrekket, Freeskigruppa, ATV/snøscooter, Silsetrenna og skiaktivitet for de yngste, til sammen skaper dette et godt vintertilbud!!! Bak dere arbeider en skokk med engasjerte og dyktige frivillige i Batnfjord IL!

FNF arbeider med sine formål og må nesten få cred for sin utholdenhet i denne saken. Dette er en sak mellom FNF og Gjemnes kommune.

Jeg velger å trekke det positive ut av saken. Hadde vintertilbudet vårt vært dårlig, eller middelmådig, så er det ikke sikkert dette har fått noe spalteplass i lokalavisene.....

JEG VELGER Å HYLLE DET FRIVILLIGE ARBEIDET OG VERDIENE DERE SKAPER! God påske!

Mvh Ole Solenes

styreleder i Batnfjord IL