Formålet med ‘’Nyttårrmarsjen’’ er å bidra til aktivitet, fellesskap og bedre folkehelse i bygda, og vi håper derfor flest mulig har lyst å delta. Tilbudet defineres som et lavterskeltilbud som skal passe alle uansett form eller figur.

Marsjen gjennomføres i løpet av 1.nyttårsdag til valgfritt tidspunkt, men for å delta i trekningen om premier, må du/dere registreres i tidsrommet kl. 10-14.30 via mobiltelefon og bruk av QR-kode. På de fleste smarttelefoner løses dette ved å bruke kameraet på telefonen mot QR-koden. Derfra klikker du deg over i registreringsskjema og fyller inn obligatoriske felter og trykker ‘’Send’’.

Du kan registrere flere personer i samme operasjon (f.eks. familie). QR-koden vil finnes flere steder, men det det holder at du registrerer deg på ett av disse stedene:- På klubbhuset- Infotavle ved Gammelbrua- Ved Utstikkarn- Ved gapahuken på Gaupset

Alle som melder seg på, deltar, og betaler deltakeravgift til Vipps 549259, er med i trekningen av fine premier. Registrering koster kr 50,- pr person, familie kr 100,- mens  barn under 12 år går gratis. Inntekta fra deltakeravgiften går uavkortet til drift og videreutvikling av Elvastien.

Premier

  • 2 stk gavekort à kr 1000,-, 2 stk gavekort kr 500,-
  • Diverse fine effekter fra sponsorer.

Vinnerne kontaktes og kunngjøres på BIL, Bygdalaget og Elvastien sine Facebooksider etter kl 15 på 1.nyttårsdag.

Det er bare å utfordre naboer, venner og bekjente, så setter vi ny deltakerrekord!